Korting bij grootste beleggingsclub Vlaanderen via Beurswereld

Beurswereld.com biedt u een korting op de opleidingscursus van de grootste beleggersclub van Vlaanderen, VCIB. Onderin kan u zich hiervoor aanmelden. Maar eerst wat meer info.

Vlaams Centrum voor Internet-Beleggers, VCIB, werd opgericht in 2006 te Kortrijk en wil alle particuliere beleggers samenbrengen die via beurshandel – in deze tijden van nulrente – een hoger rendement uit hun beleggingen willen halen. Fundamenteel sterke aandelen, gekozen uit de sectoren met toekomst, bieden in de huidige moeilijke tijden nog een mooie kans tot rendement. De VCIB-methodiek voorziet in een brede vijver van interessante aandelen en ETF’s binnen bepaalde trends en sectoren met toekomst. Daaruit kan via bepaalde filtermeganismen geplukt worden en VCIB levert verder ook in- en uitstapsignalen. Op 18 december heeft de algemene clubportefeuille van VCIB een jaarrendement van maar liefst 42,55 procent gepresenteerd.

Cursus

U start uw verhaal bij VCIB met een beursopleiding, 6 sessies en inclusief 8 syllabi van 750 pagina’s.

Normale kostprijs: 270 euro.

Via Beurswereld.com (formulier hieronder): 250 euro.

Nog 10 euro extra korting indien u later ook lid wordt.

5 of 12 januari starten nieuwe cursussen. De volgende data kunnen door de deelnemers gekozen worden. Het VCIB zorgt momenteel voor een versnelde ZOOM- of Skype-opleiding om in 6 avondsessies van 4 uur de nodige kennis te verwerven om op een beproefde methodische wijze winstgevend te kunnen beleggen op de beurs. De lessen overlopen technische analyse, aandelen, trackers, de VCIB-methodiek, tips, risicobeheer, analysemethodes en veel meer. Er werden in corona-tijd al 5 cursusreeksen gedoceerd. Zie onderstaande kader voor meer info rond de verschillende lessen.

Na die basiscursus kan u eventueel ook het lidmaatschap verwerven. Hierbij hebt u recht hebt op de dagelijkse unieke doelgerichte beursinformatie, regelmatige uitgebreide rapporten van gescreende aandelen en toegang tot de werkvergaderingen van de club om met succes het “trend-beleggen” te beoefenen.

Inschrijving

Via onderstaand formulier kan u zich aanmelden voor de cursus van VCIB. Wij geven deze gegevens enkel aan VCIB door zodat zij u verder kunnen contacteren voor de inschrijving. Verder vragen wij u bij onderstaande aanmelding ook in te tekenen op de Nieuwsbrief van Beurswereld.com. Hierbij ontvangt u een aantal keer per maand een mail van Beurswereld met onze belangrijkste artikels. Uw gegevens worden niet verder doorgegeven en worden tevens veilig bewaard. U kan achteraf steeds uitschrijven.

 

Disclaimer: Beurswereld.com geeft geen beleggingsadvies. De inhoud is louter bedoeld ter informatie. Kiezen voor en investeren aan de hand van de beleggingsmethode van VCIB doet u steeds uit eigen, bewuste en overdachte keuze. Beurswereld.com geeft geen enkele garantie voor succes of veiligheid wat betreft deze keuzes en investeringen op basis van de beleggersclub. Aan beleggen zijn bovendien steeds risico’s verbonden, u hebt de kans geld te verliezen en dat risico verschilt van belegging tot belegging, en van methode tot methode. 

Volg ons via Facebook,  twitter of 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s