Onze nieuwe partner: Vlaanderens grootste beleggingsclub, VCIB

Beurswereld.com werkt reeds succesvol samen met broker Lynx. Daar komt nu beleggersclub VCIB bij. De club ontwikkelde doorheen de jaren haar eigen methodiek voor beleggen. Kijk vooral zelf even of het iets voor u is. Ik laat hieronder het woord aan de voorzitter, Pierre Van der Vennet: 

“Het VCIB (Vlaams Centrum voor Internet-Beleggers) is een particulier initiatief zonder enig commercieel doel en onafhankelijk van enige financiële instelling. Het centrum wil alle particuliere beleggers samenbrengen die via beurshandel – in deze tijden van nulrente – een hoger rendement van minstens 20%  uit hun eigen beleggingen willen halen. Fundamenteel sterke aandelen, gekozen uit de sectoren met toekomst, bieden in de huidige moeilijke tijden nog een mooie kans tot rendement.

Het VCIB werd opgericht in 2006 en mag zich op vandaag terecht de grootste en meest geavanceerde beleggersclub van Vlaanderen noemen,

Meer informatie over de werking en het lidmaatschap kan je vinden op www.vcib.be

Het VCIB is veel meer dan een klassieke beleggersclub en stelt zich tot doel :

Het uitwerken en voortdurend verbeteren – op wetenschappelijke basis – van een methodische manier van aanpakken van de 2 essentiële stappen bij het beursbeleggen :

Stap 1 : het zoeken naar de meest geschikte beleggingswaarden uit 10.000 aandelen en ETF’s via krachtige en zelf ontwikkelde filteralgoritmen. Een regelmatige screening laat toe om 8 “kweekvijvers” up-to-date te houden, waaruit op elk moment door de leden kan geput worden.

Stap 2 :  het optimaliseren van het beleggingstraject, door het bepalen van het exacte in- en uitstapmoment via grafische analyse en regels, beschreven in de vermaarde “VCIB-Methodiek2020”. Zo kunnen de leden telkens, zowel in stijg- als daaltrend,  het hoogst mogelijk rendement bekomen.

Het VCIB stelt zich tot taak om een hoogwaardige beursopleiding – aan een uiterst democratische prijs – te geven aan de particuliere belegger om hem de juiste én voldoende  kennis bij te brengen. Elk nieuw lid krijgt een tele-ZOOM-opleiding – in kleine groepjes – gedurende 6 avondsessies van 4 uur, gevolgd door 2 workshops,  om zich de nieuwste beleggingstechnieken (filteralgorimen en methodiek) van de club eigen te maken. Later kan hij genieten van  een permanente follow-up, via dagelijkse beursinfo en halfmaandelijkse selecties van aandelen en uitgekiende analyses van de beleggingsdomeinen. De wekelijkse tele-werkvergaderingen vervolledigen de begeleiding als interactief klankbord.

De volgende beursopleidingsessies starten op di 27 okt of 3 nov (naar keuze). Alle informatie en inschrijvingsmodaliteiten vind je op www.vcib.be.”

Disclaimer: Beurswereld.com geeft geen beleggingsadvies. De inhoud is louter bedoeld ter informatie. Kiezen voor en investeren aan de hand van de beleggingsmethode van VCIB doet u steeds uit eigen, bewuste en overdachte keuze. Beurswereld.com geeft geen enkele garantie voor succes of veiligheid wat betreft deze keuzes en investeringen op basis van de beleggersclub. Aan beleggen zijn bovendien steeds risico’s verbonden, u hebt de kans geld te verliezen en dat risico verschilt van belegging tot belegging, en van methode tot methode. 

Volg ons via Facebook,  twitter of 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s